Innovatief bedrijfsnetwerk – Flanders Health

The business network bridging technologies for healthcare innovation

Willem Dhooge

Clustermanager

12 dec om 14.50 uur

Wat doet Flanders health?

flanders.health wil Vlaanderen op de kaart zetten als excellerende regio op de weg naar een wereld zonder ziekte, door het verenigen van bedrijven actief in digitale en levenswetenschappen, en door het actief opzoeken van onderlinge synergiën in dit netwerk. 

flanders.health neemt de industrie bij de hand en doet aan collectieve business development.

Er zijn 4 verschillende dienstenpakketten:

Inform: 
Bedrijven en onderzoeksinstellingen krijgen inzage in het online flanders.health platform met een zicht op andere organisaties in het health ecosysteem. 

Connect:
Bedrijven en onderzoeksinstellingen krijgen toegang tot het flanders.health platform, hebben uitgebreide zoekfunctionaliteit, worden geïnformeerd over calls for proposals, worden uitgenodigd op de ideation workshops etc.

Cultivate:
Bedrijven en onderzoeksinstellingen krijgen toegang tot het flanders.health platform met uitgebreide zoekfunctionaliteit, krijgen de mogelijkheid om projecten voor te stellen en projectconsortia te bouwen, worden hierbij begeleid en ondersteund door de flanders.health projectuitvoerders, met marktinformatie, gerichte partner search, subsidiesupport, interactie met overheid, etc.

Consolidate:
Bedrijven, financiers, dienstverleners, en onderzoeksinstellingen krijgen toegang tot het virtueel flanders.health platform met uitgebreide zoekfunctionaliteit, worden betrokken bij langere termijn initiatieven zoals regelgeving, de opzet van gedeelde infrastructuur, pilootlijnen, de ontwikkeling van nieuwe gespecialiseerde trainingen en opleidingen etc.